Viannid

Keresés

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI PROGRAM LÉTREHOZÁSA

ÉS MEGVALÓSÍTÁSA AZ  A.N.I. DIVUS KFT.-NÉL


Projektazonosító: TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0618. Támogatás összege: 8 674 080 Ft. A Magyar Állam és az Európai Unió által finanszírozott projekt.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok” című pályázati kiírásra cégünk által benyújtott pályázatott támogatásra alkalmasnak minősítette.

Célunk a dolgozóink életminősége és egészségi állapotának fejlesztése. Jelen projekt keretében felmértük a dolgozóink egészségi állapotát és ennek megfelelően dolgoztuk ki programot, mely célja a munkavállalóink fizikai, szellemi és szociális közérzetének javítása, fejlesztése. A program a dolgozóinkat képessé teszi arra, hogy megértsék az egészségüket befolyásoló tényezőket, ennek alapján képesek legyenek a saját egészségüket befolyásolni. Az egészséges életmód elfogadtatásának „kompetenciája” életszerű feladatmegoldások közepette a hatékony megoldáshoz nélkülözhetetlen ismeretek, képességek és készségek elsajátítását jelenti annak érdekében, hogy a széles értelemben vett egészségkultúra elsajátítása elsősorban ne küzdelem, hanem életöröm és életforma legyen.

Célok:

  • munkavállalóink figyelmének felkeltése saját egészségének fontosságára,

  • egészségi állapotfelmérés,

  • tájékoztatás az egészség megőrzésének lehetőségeiről, módszereiről,

  • egészségmegőrzésre alkalmas programok, termékek, eszközök bemutatása.

Az egészségfejlesztési programunk megvalósítása során az alábbi témakörökben szerveztünk, szervezünk programokat munkavállalóink számára:

  • Dohányzás megelőzés és dohányzásról való leszokást támogató programok

  • Stressz kezelő, lelki egészségmegőrzésre irányuló egészségfejlesztési programok

  • Az egészséges táplálkozás, illetve energiaegyensúly

  • A lakosság rendszeres testmozgását elősegítő szabadidős programok

A fenntartás során olyan további programokat kívánunk szervezni munkavállalóink számára, mellyel további ösztönzéssel kívánunk élni a programban elsajátított életmód fejlesztési tudásuk alkalmazására. 

A projekt az Európai Unió támogatásával,

az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A Vianni Üzletlánc és a Bohócdoktorok a kis betegekért –felhívás!         

 A Vianni Üzletlánc hosszú távú megállapodást kötött a Bohócszínház Alapítvánnyal a kórházak gyermekosztályain fekvő kis betegek felvidítása, gyógyulásuk elősegítése érdekében!

Ebohocszinhazlső alakalommal 2011. december 5 -én 11 órától a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházgyermekosztályán 40 gyermek számára tervezünk közösen ajándékosztást és Bohócszínházi előadást. S hogy folytatása is legyen a remek kezdeményezésnek (amit a Bohócszínház már másfél évtizede gyakorol) a Vianni Üzletlánc teljes tevékenységi területén várja azon kórházak megkeresését, ahol szívesen fogadnák a Bohócszínház előadásokat,- illetve a Vianni Család játék-ajándék-édesség adományait! 

A Bohócszínház Alapítvány bemutatása:

A Bohócszínház Alapítvány 1996-ban alakult, azzal a céllal, hogy térítés nélkül, ajándékozással egybekötött vidám, játékos programokat szervezzen beteg, sérült gyermekek számára, országosan. A helyszínek a kórházak gyermekosztályai.
Székhelye: 1149 Budapest, Handzsár u. 12. FB nyilvántartási szám: 5931. Adószám: 18153505-1-42.
Az alapítvány tagjai önkéntesen végzik a feladatokat. A kórházak szakorvosainak referencia leveleiben forgalmazott sorok, a gyermekektől kapott képeslapok, a szülőktől kapott levelek igazolják a tevékenységük hasznosságát.
Az adó 1% felajánlások összegét a technikai eszközök és az ajándékok megvásárlására, az üzemeltetési és szervezési költségek fedezésére fordítják.
Minden támogatójuk felajánlását ezúton is köszönik!


Anyósfesztivál 2012. Keszthely


 

Az „érett nők” vállán az egész világ: anyák és munkavállalók, konyhaművészek és vállalkozók, háztartást vezetők és közéleti szereplők, vonzó nők és feleségek, nagymamák és gyakran anyósok is egyben. De leginkább és mindig igazi nők! Az Anyósfesztivál nekik, róluk szól.anyos logo 2012 mini

Az előző hét rendezvény nagy sikere után augusztus 5-én ismét megrendezi a Vianni Kft. az Országos Anyósfesztivált. Ezúttal Keszthely fogadja a páratlan kezdeményezést, amely az asszonyok tiszteletét, megbecsülését hangsúlyozza vidám forgataggal. A színes programfolyam egész napon át hömpölyög az Anyós7Próbától a Legszebb Anyós választásig, a kulturális élményektől az egészségmegőrzést szolgáló bemutatókig, vetélkedőkkel kiegészítve értékes nyereményekért. A fesztivál az egész családnak remek programokat kínál.


Gondoskodtunk arról is, hogy érdemes legyen teljes erőbedobással küzdeni:
A Keszthelyen tartandó Országos Anyósfesztiválra nevező, jól teljesítő versenyzők továbbjuthatnak a Körmenden megrendezésre kerülő (2012.08.17.-18) Nemzetközi Anyósfesztiválra, ahol további értékes nyeremények várnak a vállalkozó kedvű anyósokra.

 

Több mint   2 Millió Forint értékben (külföldi út a Szuper Anyósnak (Após sem marad idehaza), az Anyós7Próba győztese a Vianni Kupát és értékes belföldi nyaralást nyer, a Legszebb Anyós  amellett, hogy egy évig viselheti a „Legszebb Anyós” címet ruházati utalványt és egyéb értékes ajándékokat vihet haza) …de nem csak a nyertesek részesülnek nagy értékű díjazásban,- erről a „Cuccoló” versenyszámunkkal gondoskodunk…és egyben garantáljuk, hogy minden versenyző anyós (a legutolsó is) minimum 50.000 Ft értékben ajándékot kap… a legjobbak meg akár fél millióért!!!

A Vianni az ország legnagyobb növekedésű és legfizetőképesebb cégei között!

 

A magyarországi kkv-k közt a Vianni Kft növekedési potenciálja és produktuma alapján az első 100 közé került. Nem csak egyetemisták írtak-írnak rólunk (velünk kapcsolatban) diploma munkát, hanem hála Istennek a fizetőképességünk (a hajlandóságunk mindig is egyedül álló volt) is a legjobbak közé emelt bennünket.(az Opten cégminősítés mellett a bankok is versengve kínálják kedvező hiteleiket számunkra)

2010-es évre vonatkozóan megkaptuk az “ÉV FRANCHISE VÁLLALKOZÁSA” választás különdíját, Vas megye legjobb hálózatává választották a Vianni Üzletláncot, mind emellett a válságban is dinamikusan növekedve üzletláncunk már kb 200 embernek teremt stabil munkahelyet!