Viannid

Keresés

GY.I.K

Menni... Venni... Vinni...: Vianni

 Köszöntjük a

A Vianni Kft.

A.N.I. DIVUS KFT

 

 VIANNI Kft. 1997-ben alapított 100 %-ban magyar tulajdonú társaság. Veszprémi 2000 m2-es cégközpontunkból- mely egyben a nagykereskedelmi bázisunk is- irányítjuk a franchise hálózat működését és látjuk el áruval a hozzánk csatlakozott üzleteket.

Közel 1 Milliárd Ft-os nagykereskedelmi- és az üzletláncban további hozzávetőleg 2 Milliárd Ft.kiskereskedelmi forgalom zajlik, ezzel meghatározó szereplői vagyunk a nyugat-magyarországi vegyi áru és háztartási cikk kis és nagykereskedelemnek.

GY.I.K:

1. Hol vagyunk megtatálhatóak:

Több városban is jelen vagyunk. Az üzelteink listája itt: http://viannid.hu/uzleteink.html

 


2. Hogyan lehet velünk kapcsolatba lépni?

Vezető: Ghiczy Norbert

Cím:Halimba, Akácfa u. 28.

Telephely: Székesfehérvár, Széchenyi u. 1.

http://viannid.hu/kapcsolat.html


3. Hogyan értesülhetek az akciókról?

Természetesen rengeteg akcióval kedveskedünk vásárlóinknak és ezekről http://viannid.hu/akciok.html alatt értesülhet.


4. Milyen termékeket forgalmazunk? 

Komplex kínálatot nyújtunk a háztartásban szükséges fő termék kategóriák vonatkozásában az olcsó vegyi áruktól a szépségápolásig, alakásfelszereléstől az alap ruházatig, a magas minőségű márkás termékektől a legolcsóbbakig, a vásárlók igényei szerint. Tanácsokat és segítséget nyújtunk nem csak a termékek kiválasztásában, de a vegyi áruk felhasználásának területén is. 

 


5. Magyar termékek megtalálhatók a polcokon?

A brand és superbrand termékek versenyképes megjelenítésével az üzletek nívóját, a magyar gyártók termékeinek favorizálásával az első áras kategóriában történő térnyerést helyezzük előtérbe. Fontos számunkra, hogy egységes arculattal, új- modern berendezésekkel ellátott üzleteinkben versenyképes, piacvezető árakon, vásárlóbarát, kedves kiszolgálást biztosítva tűnjünk ki a magyar kereskedelem multikkal sújtott palettájáról

 


6. Véleményét szívesen fogadjuk a http://viannid.hu/vendegkonyv.html címen!


7. Rendezvényeken is megtaláltaók vagyunk!

Bővebben a http://viannid.hu/hirek.html oldalon.